Cont nou    |    Login clienti    |    Termeni si conditii
NEWSLETTER
PARTENERI
 
Atelier de Quilling “Tablou de vara” – vineri 6 iunie, ora 18.00
 
 
Data: 2014-06-04

Atelier de Quilling “Tablou de vara” – vineri 6 iunie, ora 18.00

Originara din Egiptul Antic, tehnica Quilling a prins aripi dupa secolul XVII, fiind practicata de catre doamnele din inalta societate pentru a decora intr-un mod deosebit diverse obiecte sau cadouri.

Astazi ne bucuram de tehnica Quilling tot mai des si transformam hartia in adevarate opere de arta. De aceea am dat startul atelierelor creative Happy Color si incepem tocmai un Atelierul de Quilling “Tablou de vara”, indrumat de Julieta si Estella.

 

Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta peste 7 ani. 
 

Numărul maxim de participanţi este 15.
 

Costul atelierului este 25 RON şi include toate materialele necesare. 

 

Inscrierea la atelier se face prin completarea acestui formular.

 

Clubul de quilling se adresează tuturor copiilor peste 7 ani care doresc să practice tehnica quilling (tehnica rulării hârtiei). Destul de nouă dar provocatoare prin multitudinea posibilităţilor de transformare a hârtiei într-o varietate de miniaturi şi obiecte decorative, limitată doar de imaginaţia celui sau celei care o practică, ea devine astfel o formă de artă neconvenţională. 
Prin tehnica rulării hârtiei, copiii pot confecţiona păsări, animale, insecte, flori, tablouri sau felicitări quilling. La toate acestea se adaugă posibilitatea copiilor de a-şi dezvolta creativitatea şi imaginaţia.

 
 
 
 
Noutati / Evenimente
 
Daca e Vineri e TOMBOLA!
 
Va asteptăm la Seara de Jocuri la Cafeneaua HappyColor la Timişoara şi Cluj-Napoca...
Facebook    Twitter    Google Plus    Blog