Cont nou    |    Login clienti    |    Termeni si conditii
NEWSLETTER
PARTENERI
 
Evenimente
 
 
 

Ateliere creative

Vorbim aici despre pictura, desen, teatru, obiecte handmade si nenumarate altele. Ateliere de creatie sunt organizate saptamanal, sub indrumarea unei persoane pasionate cu experienta intr-ale domeniului. Te informam despre ele pe e-mail daca te abonezi la newsletter, le gasesti pe facebook, sau, aici mai jos. (lista cu evenimentele ce urmeaza).

Atelier de quilling. Atelier de Quilling “Tablou de vara” – vineri 6 iunie, ora 18.00

citeste mai departe

 

 

 

Atelier de quilling. Atelier de pictura pe sticla “Punem marea-n cui” – sambata 7 iunie, ora 17.00

citeste mai departe

 

 

 

Workshop-uri

Workshop-urile sunt ateliere mai complexe care se intind pe o perioada mai lunga de timp si necesita atentie si implicare mai in amanunt a mesterului care indruma activitatea. Fie ca ne intalnim sa creem diverse jucarioare sau obiecte handmade, sau coasem sau lipim, toate sunt cu voie buna si sub indrumare atenta, intr-un mediu relaxant si frumos colorat, in ceainarie. La fel ca la ateliere, workshop-urile sunt anuntate pe e-mail si necesita inregistrare in avans, locurile fiind limitate.

Alte evenimente

Zilele de nastere ale celor mici sunt mai colorate si mai vesele la Happy Color. Da da, poate nu ne crezi din prima dar te invitam sa incerci si sa te convingi :)   

Mai organizam si evenimente cu jocuri tematice, de strategie sau logica, fie in casa nostra fie prin oras. Urmareste programul evenimentelor si alatura-te, fie ca esti mai mic sau mai mare. Fiindca "adultii sunt de fapt niste copii care au crescut" (Walt Disney)

 

 
 
 
 
Noutati / Evenimente
 
Daca e Vineri e TOMBOLA!
 
Va asteptăm la Seara de Jocuri la Cafeneaua HappyColor la Timişoara şi Cluj-Napoca...
Facebook    Twitter    Google Plus    Blog