MAZE RACERS | HAPPY COLOR - Art, hobby & fun
 
Cont nou    |    Login clienti    |    Termeni si conditii
NEWSLETTER
PARTENERI
 
MAZE RACERS
 
Marca: FoxMind
Cod produs: FOXMIND310987
Categoria: 8 - 99 ani
Pret: 145,00 Lei
Stoc epuizat
 

Planifica! Construieste! Concureaza!

Continutul jocului: 2 table de joc; 2 distantiere pentru coridoare; 152 de piese magnetice pentru peretii labirintului; 2 bile din lemn; 2 piese magnetice de start verzi; 2 piese magnetice de finish rosii; 1 clepsidra.

Obiectivul jocului

Cei doi jucatori folosesc piese magnetice pentru a construi labirintul cel mai dificil pe care-l vor da celuilalt sa-l rezolve. Maze Racers este o cursa contratimp deoarece din momentul in care primul jucator si-a terminat labirintul, adversarul sau mai are doar un minut pentru a finaliza la randul lui propriul labirint. Cand timpul a expirat, jucatorii schimba intre ei tablele de joc si cursa poate incepe! 

Pregatirea jocului:

Fiecare jucator  primeste cate o plansa de joc (care este impartita in patru cadrane), 76 de piese magnetice de aceasi culoare, cate un distantier pentru coridoare, o piesa verde pentru Start si una rosie pentru Finish si cate o mingiuta de lemn  

Cum se joaca?

Jucatorii stabilesc de comun acord care parte din plansa de joc contine Startul si care Finalul labirintului. Apoi ei plaseaza piesele Start si Finsh in cadranele corespunzatoare, cu mentiunea ca aceste piese pot fi mutate in timp ce se construieste labirintul, dar numai in interiorul cadranului ales.

 Se numara pana la 3, dupa care jucatorii  incep in acelasi timp sa-si construiasca labirintul. Fiecare labirint trebuie sa aiba cel putin un drum care sa-i permita mingiutei sa se rostogoleasca de la Start pana la Finish. Jucatorii trebuie sa foloseasca distantierul pentru coridoare ca instrument de reglare a latimii coridoarelor, pentru a se asigura ca mingiuta are spatiu sa se rostogoleasca prin acestea.

Cand unul dintre jucatori a terminat de construit labirintul, va striga “Pregatiti-va pentru cursa!” si va intoarce clepsidra. Din acest moment jucatorul advers mai are exact 1 minut sa-si termine de construit labirintul, timp in care nu este voie sa fie deranjat. 

Cursa din labirint

Pentru varianta in 2 jucatori. Cand s-a terminat minutul, jucatorii vor  schimba plansele intre ei, apoi fiecare va pune cate o mingiuta in punctual verde de start si se vor intrece pana la punctual rosu de Finish si inapoi, miscand plansa in asa fel incat mingiuta sa alerge prin labirint. Este important sa inceapa deodata, iar jucatorul care a terminat primul traseul dus-intors Start-Final, castiga prima runda.

Pentru varianta pe echipe. Miscarile sunt similare cu diferenta ca in momentul in care a ajuns mingiuta la Finish, plansa este preluata de catre coechipier care va finaliza astfel  traseul in sens invers Finish-Start. 

Penalitati. Daca un labirint este imposibil de parcurs deoarece coridoarele sunt prea inguste sau nu exista un circuit liber de la Start catre Finish, atunci jucatorul care l-a construit va pierde runda.

Victoria. Odata ce o runda a fost finalizata, fiecare jucator isi primeste plansa inapoi pentru a construi un nou labirint. Jucatorul care castiga astfel 2 runde din 3 este declarat  invingator. 

Timpul minim alocat pentru costruirea labirintului. Echipele stabilesc de comun acord la inceput un timp minim (de ex. 7 minute) pentru constructia labirintului, iar daca una dintre echipe termina mai repede va trebui sa astepte ca cele 7 minute sa expire. Se poate folosi in acest caz clepsidra.

Varsta: 8-99 ani;

Jucatori: 2-6;

Durata: 20'.

PREMII: Dr Toy's Top 10 Best Games - USA, 2015

 

 

 
Produse similare
Robot Factory
Stoc epuizat
119,00 Lei
FARM & FURIOUS
Stoc epuizat
55,00 Lei
 
 
 
Noutati / Evenimente
 
Pirates Crossfire medaliat la categoria jocuri educative
 
Pirates Crossfire cucereste insulele britanice...
Facebook    Twitter    Google Plus    Blog