Superfly | HAPPY COLOR - Art, hobby & fun
 
Cont nou    |    Login clienti    |    Termeni si conditii
NEWSLETTER
PARTENERI
 
Superfly
 
Marca: Loki
Cod produs: 3760175516887
Categoria: 6 - 7 ani
Pret: 83,00 Lei
Stoc epuizat
 

Bzzz, bzzz, sunt prea multe insecte aici. Vânează cât de mult poți cu pliciul și poți fi numit „Croitorasul cel viteaz”.

Un joc de exploziv și antrenant. ia pliciul pentru a încerca să construiești cea mai mare colecție, pentru a câștiga.

Atenție, există trei moduri diferite de a-ți construi setul: colectați insecte de aceeași culoare (indiferent de numărul de pe carte), insecte cu același număr (indiferent de culoarea lor) sau culori diferite și numere diferite. În fiecare rundă, cărțile cu insecte vor fi așezate pe masă (cu una mai putin decat numărul de jucători). Va trebui să concurați unul împotriva celuilalt. „1, 2, 3…” și POC cu pliciul pe cartea dorită.

Un alt jucător îți revendică cartea?

Zarul de pe plici va decide cine o primește. Jucătorul cu valoarea mai mare pe pliciul său ia cartonașul și o adaugă la setul său. Aveți grijă când încercați să vă colectați insectele, dacă zarul dvs. arată o valoare egală cu numărul de pe card, ați speriat zburătoarele. Cartea va fi automat scoasă din joc (decartată).

Superfly este un joc rapid și distractiv pentru întreaga familie, cu un design frumos și componente de calitate. Primul joc de colecție al copilului tău.

Varsta: 6-99;

Jucatori: 3-5;

Durata: 20 minute.

 
Produse similare
 
 
 
Noutati / Evenimente
 
Pirates Crossfire medaliat la categoria jocuri educative
 
Pirates Crossfire cucereste insulele britanice...
Facebook    Twitter    Google Plus    Blog